Winkelmandje

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
FraJa WeB
Facebook Twitter Linkedin
FraJa WeB
Oude Vaart 14
4537 CA  Terneuzen
Tel:+31 40 8200 995
KvK/CoC:58893962
BTW/VAT:NL001102502B73
IBAN:NL04 RABO 0103 4779 34
BIC:RABONL2U
Betalingsmethoden:Bancontact/Mister Cash, iDeal, Maestro, Mastercard, miniTix, Sepa Direct Debit, Visa, VPAY
ISPConnect .nl Registrar .be Registrar
FraJa WeB
Bsites

Overname Bsites

FraJa WeB heet de klanten van Bsites van harte welkom. Wij hopen u nu en in de toekomst een kwalitatief hoogwaardige dienst en service te kunnen bieden.

Overname

In mei 2014 is Bsites, van Yves Van de Poel, overgenomen door FraJa WeB. FraJa WeB is opgericht begin 2005 en streeft er naar om kwalitatief hoogwaardige diensten en services aan te bieden tegen een zachte prijs. Tevens is FraJa WeB gespecialiseerd in het hosten, ontwikkelen en onderhouden van websites.

Ook voor de ontsluiting van data via uw website kunt u bij FraJa WeB terecht. Dit kan een simpele kalender betreffen of een uitgebreide set van gegevens en informaties.

Klant van Bsites?

Als klant van Bsites bent u via e-mail geïnformeerd over de overname door FraJa WeB. In de loop van de maanden mei en/of juni ontvangt u inloggegevens voor het platform van FraJa WeB en meer informatie over haar dienstverlening en producten. Tevens zal er een controle van uw gegevens plaatsvinden.

Onderdeel van de overname is dat u pas aan het einde van uw huidige termijn weer opnieuw zal worden gefactureerd. Dit zal tegen dezelfde condities zijn. Hierdoor wordt u niet opgezadeld met dubbele abonnementskosten.

Yves Van de Poel

Namens Yves Van de Poel mag FraJa WeB u bedanken voor de prettige en langdurige samenwerking in de afgelopen jaren. Het was hem een waar genoegen.

Vragen?

Mocht u vragen hebben met betrekking tot de overname en/of de dienstverlening, aarzel dan niet om contact op te nemen met FraJa WeB. Dit kan via het contactformulier.